Sol.lució Antivirus
ESET NOD32 Antivirus. Sistema unificat i integrat de protecció, en temps real, contra virus, cucs, troyans, programes espia, ...

 

RSB Soft, S.L.          C/ Alexandre Tintoré, 4 08551 Tona Tel. 902 93 11 85 

 

 

 

ESET NOD32 ANTIVIRUS

ESET NOD32, esta compost d'un únic i altament optimitzat motor d'analisis, que funciona com un sistema unificat anti-amenaces per protegir als seus usuaris contra un ampli ventall de codis maliciosos: virus, cucs, programes espia i altres perills i tipus d'atac en constant evolució.

ESET NOD32, utilitza la poderosa tecnologia propietaria ThreatSense ® per detectar les amenaces d'avui i del futur, en temps real, que puguin arrivar a traves de l'execució de códi potencial o realment danyí en els intents per interferir en el seu sistema.

Protecció proactiva veruss protecció reactiva:

ESET NOD32, li ofereix una protecció proactiva en temps real.

La millor seguretat es i ha de ser proactiva.

La protecció contra el codi malicios s'ha d'efectuar en temps real, en el moment de l'atac. Cada minut que l'usuariha d'esperar perque es generi l'actualització de les firmas de virus per protegir-lo contra l'amenaça, o una vulnerabilitat del sistema operatiu, pot tenir conseqüencies inimaginables per la seva informació.

La tecnologia ThreatSense ® li tanca una finestra a les vulnerebilitats, que queden obertes en altres tecnologies mes primitives, basades únicament en la protecció reactiva per firma de virus.

 

ESET NOD32, analitza l'execució d'aplicacions en temps real, per abortar els intents malicionsos de penetració en el seu sistema i, d'aquesta manera, bloquejar mes del 90% dels nous codis malintencionats, sense la necessitat de generar, en la majoria dels casos, novas firmes de virus.

La majoria de les altres aplicacions antivirus existents, demoren fins i tot varies hores, desde que els seu usuaris han estat víctimes de noves intrusions.

MANTENIMENT ANTIVIRUS

El manteniment anual li dona a la seva empresa una sol·lució antivírica efectiva, ja que qualsevol actualització crítica o problemes de funcionament estaran supervisats pels nostres tècnics i incoloses dins el servei que els ofereic RSB SOFT.